Muskeldundermarsjen 2009


Sørkedal’n – Verdal’n
597,2 kilometer
Inkludert 0,1 km pissepauser

Det ble en flying start på årets store internasjonale muskeldundermarsj. Rett fra barnefødsel kom Lommedalens store datter Leahmus Agrolica svevende over startstreken med den nyfødte hengende i brystet. Fra Sørkedalen brus og edruskap stiller hurtigkar og supersjarmør Speed Date Rennafart. Verdalen stiller med skistjerna Hjørdis Rappen fra Fishølet turn og idrettsforening. Ingen internasjonal turmarsj uten innslag fra vår nabo i øst; Søtabror Svensson har funnet toppformen etter lang tids gangsperre.

Med på marsjen følger Oppmuntringskorpset Sørkedalen Homp & Blæs som vil bidra med oppmuntrende toner i hilldur og valsetakt. De vil også fungere som notelesere for sin sambygding Speed Date Rennafart, som er kjent for å hoppe av i svingen.

Turmarsjen følger Pilegrimsleden som for anledningen er forlenget til Verdalen Folkepark. De konkurrerende har allerede passert Krokskogen og er rapportert i godt driv mot Hønefoss. I tet ligger Søtabror Svensson etter at Leahmus Agrolica rotet seg bort i ammetåka. Speed Date Rennafart skar over krøn, men håper å nype seg tilbake rundt en stein på ytter. Vi følger spent med på den videre utviklingen i marsjen.

Den store målgangen vil foregå i folkeparken i Verdalen, sånn rundt regnet klokka etter lunsj lørdag 30. mai. Ryktet vil ha det til at Vømmølfestivalen arrangeres i samme tidsrom, og deltakerne satser derfor på å bli feiret med et stort og vømlende opptog.

 

 

 

Med vennlig hilsen markedssjef Sigfrid Sainndøla Svingtrapp


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *