Vil du støtte oss?


På denne siden finner du informasjon på hvordan du kan støtte oss både økonomisk og på andre måter. Her er noen måter du kan gjøre det på og litt informasjon om hvordan.

Kom på konsert

Det er ikke tvil om at den beste støtten vi kan få er om du tar deg tid til å kommer å høre på oss.
Disse konsertene er det vi jobber med gjennom året og ingen ting er vel bedre en at vi kan tjene litt penger på det også.

Følg med på våre nettside og på Facebook så legger vi ut informasjon om våre kommende konserter og arrangement.

Spill sammen med oss

Vi ønsker at flere skal kunne dele denne hobbyen med oss så har du lyst å spille sammen med oss?

Vi har ingen store krav til spilleferdigheter, men vi har heller ingen kapasitet til å kjøre opplæring for noen som aldri har tatt i et messing instrument før.

Men har du noe erfaring fra skolekorps men instrumentet har støvet ned et par år så er du hjertelig velkommen til å ta turen til oss.

Dette gjelder selvfølgelig også om du er riktig god til å spille.

Vi ønsker å være et korps der en kan vokse uten at vi ønsker å gjøre hobbyen til et slit.

Utenom konserter og Oslo Brassfestival så drar vi på tur, både seminarer og for å spille konserter, og har vårt årlige julebord som siste avslutning av høst sesongen.

Om dette er noe du kunne tenke deg å være en del av så brukt kontakt skjemaet her, send oss en melding på Facebook eller kom innom på en øvelse.

Loppemarked hjelper

En stor del av våre inntekter kommer fra vårt årlige loppemarked siste helgen i høstferie. For alle som har været med på loppemarked tidligere så vet en at det krever litt folk for å få dette til å gå rundt.

Vi trenger derfor ofte litt ekstra hjelp for at det skal bli et virkelig bra loppemarked.

I utgangspunktet trenger vi da litt hjelp på lørdagen og søndagen til å gjøre ting som salg av lopper, guiding, vakthold og andre ting som oppstår på disse dagene.

Har du skikkelig peiling på antikviteter og kunst så er du også hjertelig velkommen til å bli med å hjelpe til så vi kanskje kan få litt mer ut av de tingene vi får som faktisk er verdt noe.

Om det høres interessant ut så send oss gjerne en melding via vårt kontakt skjema så tar vi kontakt med deg.

Korps for et arrangement

Trenger du et korps for å skape litt blest på et arrangement?

Vi blir gjerne med på slike ting, men siden vi er et amatør korps der vi alle jobber så kan det være vi ikke får til ting på veldig kort varsel.

Men er du ute i litt god tid så finnes det alltid muligheter.

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontakt skjema så ser vi hva vi kan få til.

Spond Cashback

I Brassen så bruker vi Spond for vår planlegging av øvelser og konserter. Som en del av Spond plattformen så finnes det en mulighet for å støtte oss når en handler i enkelte butikker og på nett. Alle medlemmene har automatisk tilgang til dette, men dersom du som ikke medlem har lyst å støtte oss gjennom denne ordningen så kan du gjøre det via linken under.

Spond Cashback

Via denne linken kan du registrer din bankkonto, når du da handler på butikkene som er del av løsningen så går får Sørkedalen Brass en prosentdel av det du handler for fra butikken.

I Juli 2022 har en følgende butikker en kan donere penger til korpset via.

I tillegg finnes det en rekke nettbutikker der en også kan sponse oss når en handler.

Direkte sponsor

Ønsker du å sponse oss direkte så kan du gjøre dette via VIPPS eller du kan ta kontakt med oss via våre kontakt sider for å gjøre det direkte på konto.

Send en VIPPS til Sørkedalen Brass ( #10290 )

Grasrotandelen

QR kode som kan skannes for å bli øremerke grasrotandel middler til Sørkedalen Brass

Send: «Grasrotandelen 997152611» til 60000 ( gratis ) og sørg for at Sørkedalen Brass får øremerket inntekter når du tipper.

Statestikk