Festkonsert


Lørdag 28. oktober klokken 19.00
Melahuset, Mariboes gate 8

Velkommen til konsert med Sørkedalen Brass med Jørgen Bjelkerud på solo trombone.
Bli med på en symfonisk reise med både ny og kjent musikk.
Så len deg tilbake, slapp av og la musikken til Sørkedalen Brass og Jørgen Bjelkerud transportere deg til en verden av musikalsk fortryllelse.

Velkommen til konsert!

Dørene åpnes 30 minutter før start
Inngang
Ordinær: 200,-
Student: 100,-
Barn under 16 år: 50,-

Billetter kan forhåndskjøpes via medlemmer i Brassen eller på: http://billett.sorkedalenbrass.no
Betaling med Vipps i døren

Hvem er Jørgen Bjelkerud?

Jørgen Bjelkerud er en Oslobasert trombonist, komponist og arrangør. Han tok sin Bachelorgrad på Jazzlinja i Trondheim i 2023 og er nå i startgropen av sitt musikalske virke.

De siste årene har han turnert i Norge, Europa, Sør-Afrika og India med band som Dafnie, Marvil on an Expedition, Galumphing Duo, The Moose International Quintet, Cosmic Swing Orchestra, Det Nye Norske Storband og Pompeii.

Bjelkeruds forkjærlighet for den tradisjonelle jazzmusikken i møte med hans nysgjerrighet på trombonens ulike fasetter, klanger og teknikker danner et interessant og unikt improvisasjons-språk. Bjelkerud har markert seg som en musiker med et godt håndverk så vel som en lekenhet og nysgjerrighet knyttet opp mot det nyskapende.

Han har blitt tildelt priser som blant annet Nordre Aker Talentstipend 2021 og 1. pris i Krokus Young Jazz Contest (Polen) med bandet Dafnie.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *