Er du den som kan drive oss videre?

Sørkedalen Brass søker ny dirigent fra 2019.

Lengst inn i Sørkedalen øver en hyggelig gjeng hver torsdag. Vi er for tiden 19 spillende, men håper at vi med riktig musikk og spennende arrangementer kan trekke flere innover i Oslomarka.

Vi trenger en musikalsk leder som kan være med å utvikle musikken hos medlemmer med varierende erfaring. Vi er noen musikanter som har spilt siden barndommen og andre som har startet i voksen alder.

Vi ønsker å spille variert musikk. De senere årene har vi spilt noe fra egen arrangør i korpset, og vi ønsker en dirigent som kan hjelpe oss å bygge videre på dette.

Du må ha evnen til å løfte de som trenger litt ekstra støtte, samtidig som vi sammen klarer å holde interessen oppe blant de mest erfarne.

Du må være organisert, stille forberedt til øvelser og komme med konstruktiv kritikk og råd til hvordan vi kan utvikle oss musikalsk.

Arbeidsoppgaver:

  • Ha det musikalske ansvaret i samarbeid med styret og musikkutvalget.
  • Planlegge og gjennomføre ukentlige felles- / gruppeøvelser.
  • Legge et godt grunnlag for videre utvikling, for eksempel gjennom deltakelse i Oslo Brassfestival.

Lønn etter avtale.

Spørsmål rundt engasjementet, samt søknad med CV og attester, sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til markakorpset!

Vi øver hver torsdag fra klokken 19.00 til 22.00 på Sørkedalen skole.

Søknadsfrist: 30.09.2018

Grasrotandelen

Har du husket å støtte Sørkedalen Brass gjennom grasrotandelen til Norsk tipping?

 

send: "GRASROTANDELEN 997152611" til 2020 ( gratis ) og sørg for at Sørkedaleb Brass får øremerket inntekter når du tipper!

 

For alternative metoder ta en titt her: Grasrotandelen

Login